utorak, 8. rujna 2015.

Uriage termalna micelarna voda





Znam da sam i prije trebala napisati recenziju, jer ovako dobar proizvod treba pohvaliti odmah J
Testirala sam Uriage Termalnu micelarnu vodu . Uriage se pobrinuo za sve tipove kože, tako da se u ponudi nalazi micelarna voda za normalnu do suhu kože, kožu sklonu crvenilu i mješovitu do masnu kožu. Kako imam više suhu kožu, koristim termalnu vodu za normalnu do suhu kožu. I vidite da mi odlično ide :D





Evo što Uriage kaže:
Uriage termalna voda posebice je uravnotežena s mineralima i elementima u tragovima . Zbog svojih koncentriranih minerala sličnim prirodno vlažnim sastojcima kože (PVSK) njezin je učinak trenutan, dugotrajan i omogućuje 32% veću hidrataciju kože tijekom prvog sata nakon nanošenja. 
Termalna micelarna voda za normalnu do suhu kožu sadri ekstrakt brusnice i hidratizira kožu, dok termalna voda za kožu sklonu crvenilu sadrži ekstrakt marelice i smiruje kožu, a termalna voda za mješovitu do masnu kožu sadrži zelenu jabuku i čisti i uravnotežuje razinu sebuma.


Za više informacija pogledate na stranicama Formasana ili Uriage Facebook stranici.
Dolaze u pakiranju od 100 ml-39 kn, 250 ml-65 kn, 500 ml-107 kn

Mislim da je činjenica što sam zanemarila sve ostale termalne micelarne vode govori sve.
Odlično uklanja svu šminku, doslovno u jednom potezu. 
Nemam više problema s vodootpornim maskarama niti šljokičastim sjenilima. Sve se odmah skida u potezu, i s tim da mi se šminka ne mrlja po licu nego odmah sve ostaje na blazinici. 

Miris je decentan i meni miriši na svježinu i čistoću. 
Nisam imala nikakvih iritacija niti problema na koži. Nemam čak niti osjećaj zatezanja nakon što skinem šminku. Prije sam odmah posezala za kremom jer sam mislila da će mi koža „puknuti“, a sada je drugačiji osjećaj na koži. 

Šminku s očiju skidam lako, bez peckanja i crvenila. A kao što znate bitno je brzo  i jednostavno skinuti šminku s očiju, jer se koža iritira a to pospješuje nastanak bora. 

Uriage termalna micelarna voda je u samom vrhu po kvaliteti, i može se mjeriti sa skupim micelarnim vodama.

Prezadovoljna i toplo preporučujem J

Nema komentara:

Objavi komentar