subota, 28. veljače 2015.

Rimmel Accelerator Endless maskara


Svakodnevno nas zatrpavaju reklame za raznorazne maskare,a modeli imaju trepavice za poželjet. U nadi da će i moje biti poput njihovih, do sada sam kupila sve što se može naći na polici. S nekima više zadovoljna,a s nekim manje. Svim ženama je tiha patnja,imati velike guste trepavice. Koliko god da su velike,nikada nam nije dovoljno.
Gledajući nekoliko videa na You Tube-u primijetila sam da se često spominje Rimmel Lash Accelerator Endless maskara. Ono što mi je privuklo pažnju je bilo da maskara ima kompleks za rast trepavica i fibre. Fibre su nekakve male dlačice koje se lijepe za vaše trepavice i čine ih gušćim.
Znala sam da ju moram imati i odmah sam krenula u potragu J




Četkica je precizna pa se lako nanosi i na gornje i donje trepavice. Lijepo razdvoji trepavice,ne sljepljuje ih. Iako nije vodootporna ne mrvi se i ne topi se. Ne ostaju crni krugovi oko očiju.
Koristim ju već neko vrijeme, i mogu reći da solidno produžuje trepavice.
Moja je u boji 001 Black,i pigmentiranost je odlična. Vidjela sam da postoje još smeđa i jako crna,al na mojoj polici je bila samo ova.
Evo kako izgleda kada se nanese J




Nisam više posezala za umjetnim trepavicama,jer sam jako zadovoljna s maskarom i dalje ću ju koristiti J

Koja je vaša savršena maskara?

2 komentara:

  1. Jel znaš možda gdje se mogu kupiti Rimmel proizvodi? Bila sam u Mulleru, pa mi je jedna teta što radi tamo rekla da Muller više ne drži Rimmel :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam, zivim blizu granice sa BiH, pa tamo kupujem Rimmel, i jos je povoljniji :)

      Izbriši